Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)
  • Author
    Posts
  • #27093
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Evert:

    Okay so you had not upgraded Symbiostock to 3.2 so I did that. Then I enabled Symbiostock Pro. That’s all working fine now.

    You are running a newer WooCommerce version than what we support – if you are fine with that, that’s fine, but I can’t guarantee there won’t be issues.

    I did a test upload and your processor added it successfully. You should be good to go!

    #27102
    Profile photo of Evert Bruinekool
    Evert Bruinekool
    Participant

    Thanks Robin,

    Then I had misunderstood, I try to update with only the pro. the light did strange things, I did not know you first that had to do and then the pro. My webmaster has tested Symbio to update Woocomerce and everything worked;-) He was help me with te problems whit te hostingprovider.

    Thanks again for your help, I am now also enable the Zip

    Evert

    #27103
    Profile photo of Ronald
    Ronald
    Participant

    Hi Robin,

    1. I unchecked “Grant access to downloadable products after payment” and everything is OK now: The order receipt (first email) does not show a download link and refreshing the Checkout page does not show it neither.

    2. Bluehost did not give me a solution regarding the processor (disappointing support). I had to manually activate the processor. After this, the order was completed and the email was sent with a correct download link.

    3. The quality of the downloaded image is OK again, even if I don’t know why this was failing.

    4. Waiting for your new hosting solution.

    Thanks

    #27177
    Profile photo of Evert Bruinekool
    Evert Bruinekool
    Participant

    there is someone who has experience with SSL certificate and symbio everything seems if the ssl is install by Cron Job to go wrong and automatic operations do not work bij hand is also finisht the cron job it dont work. Noting is change only install the SSL, everyting working befor

    Greetings Evert

    #27185
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    If the SSL cert is causing issues then it is likely the SSL cert that is causing issues – I cannot think of any reason why the processor would not operate through SSL.

Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)

You must be logged in to reply to this topic.