Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 50 total)
  • Author
    Posts
  • #27032
    Profile photo of Evert Bruinekool
    Evert Bruinekool
    Participant

    I downloaded the new pro and install with WP. Unfortunately, he is a new addition to the rotating symbio. The problem is that he does not update. Subsequently, the old deactivated and the new one activated . Unfortunately nothing, the site turned or not. Is there another update for update protecol

    greeting Evert

    #27034
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Send me your WordPress login info via PM Evert – I’ll take a look. I don’t fully understand the problem right now.

    #27048
    Profile photo of Ronald
    Ronald
    Participant

    Hi Robin,

    Thanks for your reply

    My answers to your questions:

    1. Are you letting the cron job process the order yourself?

    Yes, I think so

    2. How are you getting the download link?

    By email and after “some refreshing” I have it in the Checkout page too.

    3. Are you completing the order yourself or letting the processor do it?

    The orders appear as “Processing”, but they don’t seem to go through the completion process.

    Here my parameters:

    1. Auto-Complete Orders : Checked

    2. Strip Metadata<span class=”ss_tooltip”> : Checked
    </span>

    3. Deliver media as ZIP files : Checked

    #27051
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Thanks! So that means that the processor is not creating the zip files for some reason. Can you try disabling the ZIP file option and see if the orders then get completed?

    #27056
    Profile photo of Ronald
    Ronald
    Participant

    Thanks Robin,

    I disabled the ZIP file option and ordered a small jpg image to test again.

    The order appears as “processing” with no change.

    The name of the link is <small>0dffff.media</small>

    and the resulting URL is http://www.illustratoons.com/7473-7474-eps which gives me a Not found page

    #27057
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Hi Ronald,

    I’m confused – how do you get the download link if the order never completes?

    #27058
    Profile photo of Ronald
    Ronald
    Participant

    The order appears as “Processing”, but I obtain the download link by email.

    By clicking this download link in the email, I get the “Not found page”.

    #27060
    Profile photo of Ronald
    Ronald
    Participant

    After refreshing the Checkout page in the order details, I obtain the download link too

    #27062
    Profile photo of Evert Bruinekool
    Evert Bruinekool
    Participant

    Hi Robin,

    I have information sent in a personal message as promised

    to me it was the same on the order confirmation you will receive a download link already befor the download confirmation

    Evert

    #27064
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Hmm. Send me your login info as well Ronald and I’ll take a look. If the order is in processing you should not be receiving a download link.

    #27069
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Ronald:

    1) I manually ran the processor with error reporting enabled and after a few tries it processed all the orders. Why it worked randomly, I cannot say, but this is 99% of the time a server related issue. My guess is sometimes there is insufficient memory/cpu allocated to your website and the server cancels the processing mid-way or something along those lines.

    Either way there is no code fix I can think of. Just make sure you have the processor running for sure every minute and hopefully it will get the orders processed.

    #27070
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Ronald: Regarding the processing email showing the download link and also the order page doing this when you refresh, this is clearly a bug on the part of WooCommerce. I can’t believe they have stupid bugs like that. I’m going to have to notify them about it.

    Thankfully it’s not a HUGE issue as customers will receive the completed email with the correct download link as well. In your case because the processor is not running reliably, it becomes a bigger problem.

    #27072
    Profile photo of Ronald
    Ronald
    Participant

    Thanks a lot Robin, I’m going to contact Bluehost to try to fix this

    #27081
    Profile photo of Evert Bruinekool
    Evert Bruinekool
    Participant

    Hi Robin,

    You have everything now in Robin

    greetings evert

    #27092
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Hey Ronald – so I contacted WooCommerce and looks like there’s an easy fix for the download links:

    Just go to WooCommerce > Settings > Products >  Downloadable Products

    Un-check “Grant access to downloadable products after payment”

    I’ve added this setting’s fix to 3.2.2. Thanks for bringing that to my attention.

    We’re going to be launching the hosting system quite soon so if you’re keen, I can help get your site back on there and it may rectify some of your issues. BlueHost support is a nightmare.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 50 total)

You must be logged in to reply to this topic.