Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #34213
    Profile photo of Theresa Sheridan
    Theresa Sheridan
    Participant

    I received an email from a customer this morning informing me that the download links aren’t working.

    I had her forward me her email, and when I click the link, it initially tried to go here > https://cowgirl-media.com/?download_file=30095&order=wc_order_qSIE8JvoTLwqM&uid=91ad75af6f5601ebf40eb3d5a6041b45a5d78bec4f89408456ad3748aeed947a&key=d8ca0161ffc807f00bd802abbd7e7bf3
    but then it gets forwarded here > https://temp.com/30092-30095-jpg
    and the screen says Secure connection failed.

    I know this has worked in the past, but I changed my URL a few weeks ago, and this is my first purchase since that happened.

    Can anyone give me some insight as to how to fix this please?

    #34218
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Hi there – if you check the system tab for Symbiostock settings, are you using the correct versions of everything?
    Have you gone to your WordPress settings and re-saved the permalinks? Have you changed the URL in all the settings?

    #34220
    Profile photo of Theresa Sheridan
    Theresa Sheridan
    Participant

    Yes, permalinks have been resaved and I’ve changed the URL everywhere that I can think of, both WordPress, WooCommerce and all the other settings, including the processing string.

    I am using PHP 7.1 and WC 3.5.4.
    Of course it says that it may “experience bugs or quirks”, but it’s worked when I tested it in the past. And I can’t really run old versions of that any longer, especially PHP, because then things just aren’t compatible.

    Is there anything else you can tell me? What is https://temp.com? I just don’t understand why it would be forwarding to that URL?

    #34223
    Profile photo of Chrisroll
    Chrisroll
    Participant

    Hi, Theresa.
    Did you checked in your public_html/.htaccess file to verify that there’s nothing related to a redirection to temp.com domain ?
    Did you joined your hosting provider support about that issue ?
    Your site looks great – congrats on getting this set up !

    #34224
    Profile photo of Theresa Sheridan
    Theresa Sheridan
    Participant

    Thank you, it’s work in progress 🙂

    My site is on an NGNIX server, so no .htaccess file. Guess I’ll have to message them and ask them if they can help me.

    Thank you, can we leave this thread open for now please?

    #34226
    Profile photo of Theresa Sheridan
    Theresa Sheridan
    Participant

    So I checked with my hosting company and they looked at the database records.

    They found that whatever is generating the download links – which is Symbiostock – is creating the temp URL. Here are links to a couple of screen shots.
    https://flywheel.link/cc91b4

    This next link shows what you see if you try to edit a record so you can view the entire string:
    https://flywheel.link/bea1c9

    Why would it be doing this?

    #34231
    Profile photo of Robin
    Robin
    Keymaster

    Hi Theresa,

    That’s a normal function – you see WooCommerce does not protect and hide the download files so Symbiostock creates a false URL. The issue here is that for some reason when the download is being initiated WooCommerce is not handing the download over to Symbiostock.

    I can’t think of any reason why the URL changing would cause this behavior. I am guessing some other setting must be altered, though I’m not sure which one. Perhaps go to WooCommerce settings and see changing the download method for digital downloads may make a difference. Other than that, you might have to submit a support request if you need us to go in and take a custom look. Mind you also that if it’s a bug with Symbiostock, you will not be charged for the support request.

    #34234
    Profile photo of Theresa Sheridan
    Theresa Sheridan
    Participant

    I think I’ve fixed it now. I decided to do a test order, just to be sure. I went to look at the order in the WC orders page, and saw that it was processing, and then I saw the notice at the top of the page to never manually mark the orders complete as that may result in download links that may not work. That is what happened in this case. Her order didn’t complete, because I hadn’t yet changed the PayPal IPN to reflect my new domain name, so I manually marked it complete, not realizing that wouldn’t work.

    I also discovered the Cron job I had set up wasn’t running, not sure why, but that’s fixed now also, my test order completed and I received the download link which worked.

    Thank you for all your help!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.