• Got it- thank you Robin! I finally got around to playing with Symbiostock just tonight so this is all very helpful. I see what you mean with the different types of uploads now and noted re: licenses. Will be sure to add those before I attempt to publish any of our products. Thank you so much for your help! Will let you know if there’s anything el…[Read more]

  • Re: Robin- nevermind, now it’s working for some reason! Just uploaded another photo to test and now it seems to match the test product you uploaded. Guess I will delete the original test product I had uploaded to begin with since the settings don’t match. Thank you for your help and patience!

  • Re: Chrisroll- that’s what I was doing and it still wasn’t working for me. And yes, the watermark I’m trying to upload is a transparent PNG file. Thanks for the kind words though!

    Re: Robin- I’ve refreshed the page and cleared cache on the test product I uploaded and it’s still not working.

    I see the test image you uploaded- can you kindly w…[Read more]

  • Re: Chrisroll- that’s what I was doing and it still wasn’t working for me. And yes, the watermark I’m trying to upload is a transparent PNG file. Thanks for the kind words though!

    Re: Robin- I’ve refreshed the page and cleared cache on the test product I uploaded and it’s still not working.

    I see the test image you uploaded- can you kindly w…[Read more]

  • Hi- I keep trying to upload my watermark file and it doesn’t seem to want to take. File complies with the requirements noted (PNG format, 150kb max. Recommended opacity: 15-30%). I’ve tried a number of different file sizes and it’s the same thing- once I upload the watermark file I want to use and hit Save, the page just reloads (and the…[Read more]

  • Hi- I keep trying to upload my watermark file and it doesn’t seem to want to take. File complies with the requirements noted (PNG format, 150kb max. Recommended opacity: 15-30%). I’ve tried a number of different file sizes and it’s the same thing- once I upload the watermark file I want to use and hit Save, the page just reloads (and the…[Read more]

  • I installed Symbiostock Pro like I kept getting alerts for and now I’m getting an error that seems to be different from other people who have posted similarly here (unless I missed posts). It’s showing up on the top of my landing page which isn’t cool:

     

    <span style=”box-sizing: border-box; font-weight: bold; font-family: Verdana, sans-serif;…[Read more]

  • I installed Symbiostock Pro like I kept getting alerts for and now I’m getting an error that seems to be different from other people who have posted similarly here (unless I missed posts). It’s showing up on the top of my landing page which isn’t cool:

     

    <span style=”box-sizing: border-box; font-weight: bold; font-family: Verdana, sans-serif;…[Read more]

  • Tracy became a registered member 3 years, 2 months ago