• Hi, I have used symbiostock for a long time, but today I installed its new version and after that now I can’t see the products neither links categories correctly. I mean, when I go to the link of any image or category in woocommerce, my website just show the 404 error, as if the image or category doesn’t exist.

    Someone can help me, please?

    Best

  • Hi, I have used symbiostock for a long time, but today I installed its new version and after that now I can’t see the products neither links categories correctly. I mean, when I go to the link of any image or category in woocommerce, my website just show the 404 error, like if the image or category wouldn’t exist.

    Someone can help me, please?

    Best

  • You was right!
    Now I can to upload images and I see the watermark, I just have one question, Is possible to see the uploaded images on the media dashboard without press (and after many refresh) the “Run” link?

    Thanks for your help, I love this plugin but sometimes it takes a lot of time to administrate it

    Best

     

  • You was right!
    Now I can to upload images and I see the watermark, I just have one question, Is possible to see the uploaded images on the media dashboard without press (and after many refresh) the “Run” link?

    Thanks for your help, I love this plugin but sometimes is difficult to administrate it

    Best

     

  • Thanks Robin,
    Do you say that I need to modify .htaccess? Actually I have this code:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    Sorry, but I don’t…[Read more]

  • Thanks Robin,
    Do you say that I need to modify .htaccess? Actually I have this code:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    Sorry, but I don’t…[Read more]

  • Thanks Robin,
    Do you say that I need to modify .htaccess? Actually I have this code:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    Sorry, but I don’t…[Read more]

  • Hi, I have the same problem too:

    I’ve tried to upload images to symbiostock but I have 2 problems:

    – When I upload a media I don’t see it in media section (symbiostock administrator interface), then I go to the bottom of settings and I press “run” link (Symbiostock Processor (cron job) (Run now)) but nothing works.

    – When I upload a watermark,…[Read more]

  • Sergio Blanco became a registered member 4 years, 2 months ago