Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #35984
    Profile photo of Benoit Chartron
    Benoit Chartron
    Participant

    Hi,
    my symbiostock website is no longer processing videos and vector files when I put them as usually on the ftp server (public_html/shop/wp-content/uploads/ss_media/new/).
    Imagick extension and exec function are enabled.
    I did nothing before that issue except that I have upgraded my hosting plan (with Inmotion agency)
    Could it be possible that it has caused some issue ?
    How to resolve this ?
    Thanks!

    #35985
    Profile photo of Chrisroll
    Chrisroll
    Participant

    Hi, Benoit,

    Are your cronjobs always active ?

    Chris

    #35986
    Profile photo of Benoit Chartron
    Benoit Chartron
    Participant

    Hi Chris
    yes they are still active
    Benoit

    #35987
    Profile photo of Chrisroll
    Chrisroll
    Participant

    Did you tried to launch processor manually to see if it work ?

    #35988
    Profile photo of Benoit Chartron
    Benoit Chartron
    Participant

    Yes I tried to launch the cron job manually but it doesn’t work.
    Thanks for helping

    #35989
    Profile photo of Chrisroll
    Chrisroll
    Participant

    Can you check in symbiostock/settings/ media tabs that you you have the right media location/ default media location path.

    It is possible that this path changed after hosting upgrade (ex : home/xxx/public_html change to home2/xxx/public_html)

    #35990
    Profile photo of Benoit Chartron
    Benoit Chartron
    Participant

    I think that could be the problem.
    I have set my ftp folder upload on ‘/home/vector34/public_html/shop/wp-content/uploads/ss_media/new/’ like asked in symbiostock system, but when I go to the file manager in cPanel there is nothing in this folder…

    #35991
    Profile photo of Chrisroll
    Chrisroll
    Participant

    Try to set a new ftp account up in your cpanel and to upload new files from filezilla.

    #35992
    Profile photo of Benoit Chartron
    Benoit Chartron
    Participant

    It works!!! Thank you very much I made a mistake in the ftp address filling.
    But still I have a problem with metadata of videos which are not read (as it still works fine for vectors) and despite the fact that the ‘exec’ function is enabled in the symbiostock system settings… Any clue ?

    #35993
    Profile photo of Chrisroll
    Chrisroll
    Participant

    Sorry, I’ve no clue about that issue…
    Wordpress memory configuration perhaps ?!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.