Tagged: ,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #35674
    Profile photo of Tamas (Thomas)
    Tamas (Thomas)
    Participant

    Hello!

    I finally found a hosting which has enough power to process images.

    I have 1 problem and a question:

    _ssalt_104, and files alike remain in the “uploads/new” folder. I would assume they should go to the uploads folder?

    The problem: Out of 100 images there are like 1-3 which won’t get a preview image. I tried to manually replace them, now I’m waiting.

    Any help appreciated!

    Best
    Tamas

    #35675
    Profile photo of Tamas (Thomas)
    Tamas (Thomas)
    Participant

    Update: Out of 100 images there are like 10-25 images without preview

    I will try to raise the execution time limit, the memory lime, try to “redo thumbnails”, upload new preview image

    Any idea beside these?

    thx

    #35678
    Profile photo of Tamas (Thomas)
    Tamas (Thomas)
    Participant

    If I delete every file VIA FTP … wouldn’t it cause problems?

    So can I get a fresh start just by deleting every files from “uploads” and “ss_media” and “new”?

    Wouldn’t it cause some error like, Symbiostock “couldn’t find an image”?

    Thanks

    Tamas

    #35682
    Profile photo of Tamas (Thomas)
    Tamas (Thomas)
    Participant

    If I delete products on WordPress dashboard, will it delete the corresponding files?

    Thank you!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.